Niskalenkki digitalisaatiosta

Avainsanat:

No tags found.

Kirjoittaja on Klaus Kuhanen, JCDecauxin toimitusjohtaja.

Helsingin kauppakorkeakoulun jälkeen Klaus on tehnyt pitkän uran kansainvälisissä päivittäistavarakaupan yrityksissä ja myöhemmin media-alalla. Intohimoisia kiinnostuksen kohteita ovat johtaminen ja esimiestyön kehittäminen koko työuran ajalta.

Twitter

LinkedIn


Stephen Elopin, Nokia Mobile Phonesin viimeisen tj:n sanat henkilöstölle, kun yritys oli myyty strategian epäonnistuttua:

The message of this story is, if you don’t change, you shall be removed from the competition.

It’s not wrong if you don’t want to learn new things. However, if your thoughts and mindset cannot catch up with time, you will be eliminated.

Conclusion:  The advantage you have yesterday, will be replaced by the trends of tomorrow. You don’t have to do anything wrong, as long as your competitors catch the wave and do it RIGHT, you can lose out and fail.

To change and improve yourself is giving yourself a second chance. To be forced by others to change, is like being discarded.

Those who refuse to learn & improve, will definitely one day become redundant & not relevant to the industry. They will learn the lesson in a hard & expensive way.

Maailma ympärillämme muuttuu nopeammin kuin koskaan, ja pärjätäksemme siinä meidän tulee itsemme muuttua vähintään samassa tahdissa, mieluummin jopa nopeammin. Se vaatii henkilökohtaista asennetta – päätöstä, että haluaa muuttua ympäristön mukana.

Itse muutoksessa työnantaja voi halutessaan auttaa paljonkin – tukea ja inspiroida. Kaikki me olemme samassa veneessä ja muutos koskee meitä jokaista. Muutos tuppaa aina tapahtuessaan sattumaan – olla vaikeaa. Jos se ei sitä olisi, se ei olisi aito muutos. Yhdessä muutoksen tuskan voi kestää paremmin.

Me JCDecauxilla päätimme ottaa niskalenkin digitalisaatiosta. Tilasimme itsellemme koodauskoulun – ei siksi, että oppisimme koodaamaan, vaan siksi, että ymmärtäisimme paremmin, mitä digitalisaatio on. Että voittaisimme pelkomme uutta kohtaan ja ymmärtäisimme paremmin, miksi digitalisaatio muuttaa kaiken, minkä se voi muuttaa. Ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka joku meistä saisi koulusta kipinän johonkin täysin uuteen…